Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά 2021 - 2022


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους με email μέχρι 24 Ιουνίου 2021 στη διεύθυνσηnstogios@yahoo.com και cc: tegsingelijn@gmail.com 

Στο email πρέπει να αναγράφονται: 
α)  τα στοιχεία του παιδιού - ονοματεπώνυμο, ηλικία, τάξη που θα φοιτήσει την χρονιά 2021-2022 
β) τα στοιχεία επικοινωνίας των γονιών (email και τηλέφωνο) 

Άλλοι τρόποι καταγραφής των αιτημάτων (προφορικά, τηλεφωνικά, με σημείωμα κλπ) δεν θα γίνονται δεκτοί, προκειμένου να είναι ομοιογενής η διαδικασία. 

Τα ονόματα των αιτούντων τοποθετούνται σε λίστα αναμονής νέων μαθητών με σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού αιτήσεων, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση παρουσία όλων των ενδιαφερομένων την Παρασκευή 25 Ιουνίου στις 18:00 στην είσοδο του σχολείου. Διευκρινίζεται ότι η κλήρωση αφορά τις κενές θέσεις που προβλέπεται ότι θα υπάρχουν ανά τάξη.

Εκπρόθεσμες αιτήσεις εγγραφής, δηλαδή αιτήσεις που κατατίθενται μετά την 24η Ιουνίου θα γίνουν δεκτές, όμως θα προστεθούν στη λίστα αναμονής μετά από τους εμπρόθεσμα αιτούντες εγγραφή, βάσει της ημερομηνίας κατάθεσης της αίτησης. 

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η οριστική επιβεβαίωση θέσης στο ΤΕΓ γίνεται στην αρχή της σχολικής χρονιάς το Σεπτέμβριο, με βάση τον οριστικό αριθμό κενών θέσεων που θα υπάρχουν ανά τάξη, και τη σειρά στη λίστα αναμονής.

Υπενθυμίζουμε οτι:

'Εξωτερικοί' θεωρούνται οι μαθητές οι οποίοι δεν φοιτούν εν γένει στο σχολείο Singelijn και προσέρχονται μόνο στο ΤΕΓ. 

Προτεραιότητα εγγραφής στο ΤΕΓ Singelijn έχουν :

α) οι ‘εσωτερικοί’ μαθητές του σχολείου Singelijn, δηλαδή μαθητές οι οποίοι φοιτούν στο δημοτικό σχολείο Singelijn, όπου στεγάζεται το ΤΕΓ Singelijn
β) τα αδέρφια τους
γ) οι ήδη εγγεγραμμένοι εξωτερικοί μαθητές, δηλαδή μαθητές που φοιτούν σε άλλα σχολεία και προσέρχονται στο ΤΕΓ Singelijn.
δ) Τα αδέλφια των ήδη εγγεγραμμένων ‘εξωτερικών’ μαθητών
ε) τα παιδιά των εκπαιδευτικών

Αφού οι κατηγορίες αυτές επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους για την επόμενη σχολική χρονιά, συμπληρώνονται οι κενές θέσεις με εγγραφές νέων εξωτερικών μαθητών.